Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 21.05.2017
Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë pune  në projektim dhe menaxhim të zbatimit të projekteve në teren, për objekte shumë banesore –kolektive, të kenë përvojë dhe aftësi për punë ekipore – në grup dhe të jenë të gatshëm të punojnë në presion  dhe në teren.

Njohja mirë e programeve  Autocad dhe Archicad.

Pagesa sipas marrëveshjes.Vizioni-S
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment