Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.04.2017
Prezantimi i platformave te Gep  te klientet e ri
Menagjimi i marketingut online


Kushtet e punes

Te jete kreativ / e
Te posedoje patent shofer
Te jete i/e afte ne komunikim
Te jete i/e afte te punoje nen presion dhe ne menyre ekipore


Orari i punes prej ores 10:00 -  17:00 .

FORMA E VETME E APLIKIMIT
-Dergimi i CV, duke perfshire te gjitha njohurite dhe pervojat ne punet e mehershme + nje foto ne emailin zyrtar :
info@gep-poste.com

Te gjitha aplikimet qe skane te perfshira informacionet e kerkuara nuk meren parasysh!

GEP
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment