Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.04.2017
Eurogoma shpall konkurs per faturiste ne keto lokacione:

Prishtine (2)  
Gjilan (1)     
Kamenice (1)
Kllokot (1 )
Drenas(1 )
Istog (1)
Shtime (1)

Kriteret:
Të kete përvojë pune 3 vite në sektorin e shitjes dhe faturimit
Të kete aftësi të shkelqyera të komunikimi dhe  bashkpunimi
Të jetë e gatshme të punoj me orar fleksibil varësisht sezones
Preferohet njohja e gjuhës angleze

Afati për aplikim : 29.04.2017
Të interesuarit të dergojne CV-në ne e-mailin info@eurogoma.net
Ne subjekt te ceket pozita dhe lokacioni per te cilin aplikon.

Eurogoma ShpK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment