Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 19.05.2017
“Librex”- SH P K

SHPALL  KONKURS PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS

POZITA: AGJENTË-E TREGËTAR PËR KOSOVË
Kushtet
Aftesi te mira komunikimi
Patent shoferi – kategoria B
Mosha e deshiruar 19-38 vjet
Perparesi per gjithe aplikuesit ne çifte
Orar fleksibil per pune, trajnime profesionale nga ligjerues te njohur vendor dhe nga rajoni.
Udhetime dhe seminare te ndryshme neper shume vende te ndryshme te botes
Ngritje profesionale ne karrieren e shitjes dhe biznesit
Konkursi mbetet I hapur deri 30.04.2017

Info:, 045800019
vibber +37745433555 nga ora 11:00-17:00
te gjitha cv te dergohen ne libregrup@gmail.com

LIBEREX
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment