Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.04.2017
Eurogoma shpall konkurs per Shites ne keto lokacione:
Prishtine (2)        
Kamenice (1)
Kllokot (1 )
Drenas(1 )
Istog (1)
Shtime (1)


Kriteret:
1. Të kete përvojë pune 3 vite në sektorin e shitjes
2. Të jetë komunikativ
3. Të jetë I aftë të punojë në punë individuale dhe grupore
4. Preferohet njohja e gjuhës angleze
Afati për aplikim : 29.04.2017
Të interesuarit të dergojne CV-në ne e-mailin info@eurogoma.net
Ne subjekt te ceket pozita dhe lokacioni per te cilin aplikon.

Eurogoma ShpK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment