Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.04.2017
FRONTEND DEVELOPER
INTERSHIP - PRAKTIKANTSPINP Agency shpallë konkurs për 3 vende të lira për Frontend Developer Praktikant.

Nga kandidatët kërkohet:

- Të bëni zgjidhje moderne për website dhe web responsive,

- Të përmbushni njohuri të mira në: HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Bootstrap, si dhe njohuritë rreth plugins-ve të ndryshëm si: Canvas, Paralax, SVG, etj. do të jenë përparsi për kandidatët,

- Njohja e gjuhës Gjermane është përparsi për kandidatet, por jo e domosdoshme,

Ne ju ofrojmë:

- Mundësi të lidhjes së kontratës së punës pas 3 muajsh, për kandidatët të cilët tregojnë rezultate shume të mira në punën e tyre dhe kreativitet gjatë punës,

- Projektet shumë interesante,

- Kushte të mira të punës si dhe orar të pershtatshëm të punës,

- Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,

- Një ekip të motivuar me kulturë pune dhe një hapesirë shumë të gjerë për idetë tuaja,

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, së bashku me ndonjë nga punët/projektet e përfunduara, në emailin:
jobs@spinpagency.com , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).
Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë!

SPINP Agency
Prishtinë


SPINP AGENCY
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment