Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 19.05.2017
KASTRATI PHARMACY hap konkurs per Teknike te Farmacise ne Pejë.

Kushtet qe duhet plotesuar per Teknike te Farmacise:

1. Shkolla e mesem e Farmacise.
2. Te kete se paku 2 vjet pervoje pune ne barnatore.
3. Te kete aftesi komunikimi dhe prezantimi.
4. Te kete aftesi shume te mira te kujdesit ndaj klienteve.

Te interesuaret mund ti dergojne CV ne office@kastratigroup.com, ose te plotesojne aplikacionin ne zyrat tona ne Peje.

KASTRATI Pharmacy

KASTRATI Group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment