Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 03.05.2017
The Social Plus është kompani amerikane e cila merret me zhvillimin e web dhe mobile aplikacioneve. Klientë dhe partnerë tonë janë kompani të njohura amerikane, me të cilët kemi projekte interesante dhe sfiduese për ju.

Kandidati apo kandidatja duhet te kete:
- Eksperiencë ne zhvillimin e aplikacioneve në iOS
- Të këtë të pakten 1-2 projekte në mobile
- Të jetë i përshtatshëm në punë ekipore.

Benifitet:
- Kontratë afatgjate
- Mundesi zhvillimi profesional
- Pagë atraktive
- Ambient inspirues i punes

Dërgoni CV-ne ne info@thesocialplus.com dhe projektet  të cilat keni punuar.

The Social Plus
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment