Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.04.2017
Përmbledhje

Vendodhja: Dubai, UAE

Pozicioni i Punës: Menaxhere Shitje(Femra)

Benefite:

Pagesë mujore duke filluar nga  1400$+ Benefite
Kontratë pune 2 vjeçare
Akomodim  i mbuluar sipas  kontratës së punës
Siguracione shëndetësore të mbuluara
Benefite në bazë të performancës dhe pozicionit
Transporti vajtje – ardhje akomodim-punë
Vizë pune
Bileta e avionit vajtje dhe kthim në përfudim të kontratës
Kriteret:

Nivel mbi mesatar i gjuhës Angleze.
Experiencë  e meparshme ne te njejtin pozicion perben perparesi
Të jenë të aftë dhe të gatshëm për të punuar në grup
Të jenë të gatshëm  për t’u nisur në cdo kohë
Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Menaxhere Shitje(Femra)” në adresën e e-mailit: info.ks@europeagency.al

Europe Agency Kosove
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment