Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 04.05.2017

Kompania Zviceriane me seli ne Prishtine.

Shpall Konkurt Për Agjentë Tregtar ne  Teritorin e Ferizajit  Lipjan Viti Kaqanik 

Kushtet për aplikim janë

Të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te posedoj vetur personale

Perparsi kanë aplikuesit te cilet punojn ne çift Mashkull Femer

Pagesat behen me standarte evropiane plus provizion

Kompania gjithashtu ofron pushime jasht vendit per te gjith puntoret e kompanis,Si dhe udhetime seminarike te ndryshme neper Bote.

Kanditati/ja per aplikim duhet te sjell me vete nje dokument identifikues ose dergoni CV e juaj se bashku me nje fotografi ne


E-mail:   besart.bucaliu@hotmail.com

Na kontaktoni nga ora 10:00 Deri 16:00

045300019

045100093
Librex Group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment