Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 18.05.2017
KONKURS

Për këtë vend të lirë pune:
Asistent per shitjen e mallit
Kushtet:
•       Të ketë përvojë pune.
•        Të ketë njohuri në përdorimin e kompjuterit (Microsoft Office),
Aftësi të mira organizative, koordinimi, komunikimi, si dhe aftësi për të punuar nën presionin e kohës,
•       Pervojë pune në financa dhe kontabilitet,


Aplikacionet i dërgoni ne e-mail shpk-shefqet@hotmail.com
- Konkursi zgjatë 10 dite pas shpalljes
_________________________________________________________________________________
Adresa (Gjakove) rruga Wesley Clark  Gjakove,
per informata tjera mund te kontaktoni ne nr. e tel. 045/543-222
ose ne email adresen tone shpk-shefqet@hotmail.com

Shefqet SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment