Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 16.04.2017
Institucioni Parashkollor dhe Kopshti i femijeve "ABC"
shpall konkurs pune per edukatore apo pedagoge te diplomuar.

         KRITERET BAZE:

   *Diplom Universitare ne Fakultetin e Edukimit apo Pedagogjis(e obligueshme).
   *Te kete pervoj pune me femije.
   *Te kete kreativitet dhe aftesi te zhvillimit dhe planifikimit te programit ditore.
   *Njohuri të thellë në fushën profesionale të fituar përmes arsimimit universitar dhe trajnimeve përkatëse.
   *Shkathtësi në komunikim dhe planifikim të punës.

         DOKUMENTET E NEVOJSHME:
   *CV-Personale me foto.
   *Leter Motivuese.
   *Deshmi per perfundimin e fakultetit perkates.

Kandidatet e interesuar mund te aplikojn vetem duke derguar Cv dhe dokumentet tjera te bashkangjitura
ne e-main adresen kopshtiABC1@gmail.com
Vetëm një numër i përzgjedhur i kandidatëve do të ftohet në intervistë.

Kopshti i Fëmijëve ABC
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment