Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.04.2017
TEB një ndër bankat  më me renome në  Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të  BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Analist i Portfolios së Personave Fizik  për Degën në Gjakovë


Përgjegjësitë
Identifikimi dhe rekrutimi i klientëve – personave fizik;
Shitja dhe kontakti për/ me individë për produkte bankare;
Analizimi i gjendjes financiare të klientit;
Propozimi i kredive për aprovim;
Mbledhja e depozitave për klientët – personat fizik.


Kualifikimet e kërkuara:
Diploma e  universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin për persona fizik
Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike
Preferohet eksperiencë në shitje profesionale
Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi të ndërtojë marrëdhënie të mira me palë
Njohuri të mira të MS Office
Efikas në punë ekipore
Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze


Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës

www.teb-kos.com


Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 22.03.2017.

Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

TEB
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment