Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.04.2017
Rrjetet e dyqaneve te telefonis mobile Pick n' talk hap poziten e lirë pune në Prishtinë, Gjakovë, Ferizaj,Gjilan.
     -  SHITËS/E  PËR LOKAL


Përshkrimi i Detyrave të Punëve:

• Prezentimi i produkteve dhe shitja e artikujve tek klientët
• Njohurit e mira te sistemeve aplikative, si ios, dhe android sistemit
• Respektimi i manualit të punës
• Mirëmbajtja e lokalit
• Duhet të ketë përvojë profesionale të paktën 1 (një) vite për këtë sektor.

Kërkesat shtesë

• Të ketë përvojë pune (referenca)
• I shpejt dhe i organizuar
• Diplomë e shkollës së mesme, fakulteti është përparësi.
• Të jetë fleksibil dhe të ju përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese
• Disponibilitet për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme.
Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-ne dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne email adresen: thenext.ks@gmail.com
.Afati i fundit i aplikimeve është data 10.04.2017
Te gjithe kandidateve ju deshiroim suksese…

Pick n' Talk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment