Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.04.2017
Kompania Turke shpall
KONKURS
Për kët vendë të lirë pune:
1. Menaxher I Shitjes 

Kriteret  e kërkuara:
* Të ketë njohuri në nivel të avancuar në shkrim, lexim dhe të folurit në gjuhën turke
* Të ketë njohuri të avancuar në përdorimin e MS Office (Excel)
* Të ketë përvojë pune  minimum 3-5 vite në shitje në sektorin e konsumimit të shpejtë
* Të ketë përvojë në udhëheqjen dhe kordinimin e distribuimit 
* Të ketë aftësi të mira të udhëheqjes dhe të jetë i gatshëm për punë ekipore   
* Të ketë aftësi të mira analitike, të jetë i orientuar drejt rezultatit dhe i gatshëm për ta avancuar  veten
*  Të jetë i disiplinuar dhe të punojë në mënyrë të planifikuar, të posedojë aftësi të mira organizative
* Të posedojë patent shofer ( Kategoria B )
* Te kete passaport valide dhe dokumente tjera per udhetime jasht shtetit ( Ballkan ) nuk ka nevoj te ketë vizë
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në në e-mailin export@panda.com.tr
Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Kompania Turke
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment