Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 14.04.2017
Restaurant Ragno shpall konkurs për 2 banakierë.

Kandidatet duhet të kenë të përfunduar shkollimin e mesëm dhe të kenë përvojë pune në restaurante/kafiteri.

Të interesuarit të aplikojnë në e-mail adresën jehonasopi_9@hotmail.com

Për info shtesë: 044 120 027 dhe 044 492 491

Ragno
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment