Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.04.2017
Royal massage hap konkurs per puntore masazhere me pervoj pune pranojm dhe praktikante me pages.
Per info. 045/266-663 dhe 049:836-888

Royal massage
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment